Het adres voor het bedrukken van uw graflinten en andere gelegenheidslinten

LintLink Lintdrukservice is een aparte bedrijfsactiviteit van Bloemsierkunst Flierman te Diepenveen speciaal gericht op collega bloemisten en andere ondernemers die gebruik maken van bedrukt lint, zoals voor rouwbloemwerk, bruidswerk en speciale gelegenheden.

Klik voor vergroting

Wij kunnen in korte tijd linten voor u bedrukken met zwarte, gouden of zilveren opdruk. Afhankelijk van het tijdstip van uw opdracht en de afhaal/bezorglocatie op dezelfde dag of op de volgende dag.
U heeft keuze uit verschillende soorten en maten letters. De linten leveren wij via onze eigen bezorger of per post bij u af. Ook kunt u ze bij ons afhalen. De gewenste tekst en soort lint geeft u via deze internetsite (rubriek Order) of per faxformulier aan ons door.

Op deze manier kunt u snel uw linten laten bedrukken zonder eigen apparatuur en voorraden linten en letters. Hiermee bespaart u kostbare tijd en middelen.

Hoe werkt het?

LintLink Linkdrukservice heeft voor haar activiteiten de beschikking over een computer met een thermo-transferprinter, waarbij de vorm van letters en figuren onder verhitting vanaf een drukfolie op het lint wordt gedrukt. Het resultaat is een haarscherpe afdruk, die waterproof is.

Voorbeeld lettertypen en figuren:

 

Met de printer kunnen in principe linten met een breedte van 20 tot 115 mm worden bedrukt in de kleur van de toegepaste folie (zwart, goud, zilver, wit of glansgoud).

Alleen linten met een voldoende glad oppervlak komen in aanmerking voor dit procédé. LintLink Lintdrukservice biedt u twee typen lint aan: enkelsatin en dubbelsatin.
Zie voor meer informatie over linten en folie de rubriek:

Klik voor vergroting

Wilt u extra informatie, vraag dan een kennismakingspakket aan met een bedrukt voorbeeldlint via het e-mailadres: info@lintlink.nl onder vermelding van uw bedrijfsgegevens.